ΑΡΧΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Παραδοσιακές Γεύσεις
 
Όσον αφορά τις γεύσεις και τα παραδοσιακά πιάτα στη Σαρδηνία, έχετε υπόψη ότι κάποια θέματα όσον αφορά το ωράριο των γευμάτων ακολουθούνται…τυπικότατα! Πίτσα σε εστιατόρια, μιας που, όπως και να το κάνουμε, είστε σε ιταλικό έδαφος, σερβίρεται μετά τις 7 το απόγευμα, ενώ μεταξύ 4-7 θα βρείτε να φάτε μονάχα «πανίνι», κρύα μικρά σάντουιτς με ζαμπόν και τυρί. Εξαίρεση ίσως αποτελούν κάποια καθαρά τουριστικά εστιατόρια σε τουριστικές περιοχές.

Ας πάρουμε μια μικρή γεύση από το γαστρονομικό χάρτη του νησιού και των κατοίκων του:

 • Πορκέντου. Τοπική σπεσιαλιτέ της ενδοχώρας κυρίως για γιορτές. Γουρούνι ψημένο στη φωτιά από ξύλα μυρτιάς. Για πιο…απαιτητικούς, υπάρχει το Κινγκιάλε, αγριογούρουνο που κυριαρχεί στην ορεινή περιοχή Τζεναρτζέντου.
 • Κουλουρτζόνες. Ζυμαρικά που μοιάζουν με ραβιόλια, γεμιστά με πουρέ πατάτας, τυρί πεκορίνο, σκόρδο, κρεμμύδι και μέντα.
 • Μαλορέντους. Είδος ζυμαρικών. Νιόκι με σαφράν που σερβίρονται με σάλτσα ντομάτας, ψιλοκομμένα λουκάνικα με μάραθο και τριμμένο τυρί.
 • Οι Σεμπάντας ή Σεάντας είναι τυπικό γλύκισμα της Μπαρμπάτζια, με χαρακτηριστική γέμιση φρέσκου τυριού και ξυσμάτων λεμονιού. Τηγανίζεται και σερβίρεται με μέλι!
 • Μπουρίντα λέγεται ένα πιάτο με μαγειρεμένο ψάρι, με σάλτσα μαρινάτα από σκόρδο, μαϊντανό, ξύδι και φουντούκια!
 •  
  ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
  back top