ΑΡΧΗ  ΣΑΡΔΗΝΙΑ  ΔΙΑΜΟΝΗ  ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ  ΕΚΔΡΟΜΕΣ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Απαραίτητες γνώσεις για τον ταξιδιώτη
 
Ξεκινώντας… Η Σαρδηνία μπορεί να είναι ένα νησί, αλλά οι διαδρομές της, είτε με τις συγκοινωνιακές της υποδομές είτε με δικό σας μεταφορικό μέσο, κρύβουν πολλά περισσότερα μυστικά για να ανακαλύψετε! Γι’ αυτό και ο σωστός προγραμματισμός είναι βασική προϋπόθεση για την άνετη εξερεύνηση του νησιού.
Οι πιο δημοφιλείς περιοχές που προτιμώνται από τους τουρίστες είναι η Κόστα Σμεράλντα, με τις όμορφες περιοχές του Πόρτο Τσέρβο και του Πόρτο Ροτόντο, και οι περιοχές γύρω από το Κάλιαρι (Cagliari) και το Αλγκέρο (Alghero).
Πότε…. Η καλλίτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς την Σαρδηνία είναι η Άνοιξη, με θερμοκρασίες γύρω στους 20-24 βαθμούς αρκετά ικανοποιητικές για περιηγήσεις. Το καλοκαίρι αποτελεί υψηλή σεζόν λόγω του θερμού μεσογειακού κλίματος των ακτών και των παραθεριστών, τόσο από το εξωτερικό όσο και Ιταλών, που συρρέουν στα κοσμοπολίτικα θέρετρα του νησιού, με τα πολυτελή ξενοδοχεία και τις διάσπαρτες βίλες διασημοτήτων από όλο τον κόσμο. Πλήθος τουριστών κατακλύζει το νησί και τις διάσημες περιοχές του, προκειμένου να δει και να συναντήσει διασημότητες της πολιτικής, της κοινωνικής ζωής και του lifestyle που σταθερά προτιμούν το νησί για τις διακοπές τους.
Πόσο…. Το πόσα χρήματα θα κοστίσει μια εκδρομή, ένα ολιγοήμερο πακέτο διακοπών, εξαρτάται αποκλειστικά από τις οικονομικές δυνατότητες του επισκέπτη. Στα πεντάστερα παραλιακά τουριστικά συγκροτήματα, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος αποτελούν ακριβές επιλογές λόγω υψηλής σεζόν και του πλήθους των τουριστών που τα προτιμά. Σίγουρα ένας επισκέπτης, ωστόσο, ακόμη και το καλοκαίρι μπορεί να κάνει οικονομικές διακοπές διαμένοντας σε λιγότερο ακριβά καταλύματα με πολύ καλές υπηρεσίες και σε περιοχές που δεν έχουν μεγάλη ζήτηση. Αυτή η μορφή διακοπών σε συνδυασμό με την ενοικίαση αυτοκινήτου είναι και η πλέον ενδεικνυόμενη για οικονομικές και ξέγνοιαστες διακοπές στη Σαρδηνία!
Πού…. Η επιλογή περιοχής και καταλύματος εξαρτάται από το budget και τον χρόνο μέσα στον οποίο θα αποφασίσει κάποιος να ταξιδέψει. Τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα παρέχουν ακριβές υπηρεσίες, ενώ υπάρχουν και αρκετά καταλύματα τύπου ενοικιαζόμενα δωμάτια και αγροτικές φάρμες (agriturismi), που μπορεί να μην προσφέρουν τις υπηρεσίες των μεγάλων παραλιακών συγκροτημάτων, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από τις υπέροχες περιοχές που είναι εγκατεστημένα, την ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, το χαμηλότερο κόστος διαμονής και πολλές φορές την εξαιρετική τοπική κουζίνα με τοπικά προϊόντα.
 
ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
back top