ΑΡΧΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Κόστα Βέρντε
Μυστήριο και κρυστάλλινες παραλίες
 
Η Κόστα Βέρντε προσφέρει ένα από τα μαγευτικά τοπία της λεκάνης της Μεσογείου. Σε καμιά άλλη περιοχή δεν συνυπάρχουν τόσο αρμονικά μια πλειάδα εικόνων και διαφορετικών αισθήσεων: τα διάσπαρτα χωριά των μεταλλωρύχων με τα σημάδια του χρόνου πάνω τους μαζί με ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο αλληλοσυμπληρώνονται και «ζωγραφίζουν» μια ατμόσφαιρα με πινελιές μυστηρίου και νοσταλγίας.

Εκτείνεται από το Κάπο Πέκορα μέχρι το μικρό θέρετρο Τόρε ντέι Κορσάρι. Οι παραλίες της κρύβουν παρθένα τοπία, απείραχτα σε σχέση με την τουριστική ανάπτυξη της βόρειας ακτής. Από τις πιο γνωστές είναι οι ακτές Τζεναμάρι, Μπάου και Σίβου.

Στην Κόστα Βέρντε θα βρείτε και την… Πισίνας, μια από τις πιο ειδυλλιακές γωνιές της Σαρδηνίας. Όχι, δεν είστε στην Αφρική! Μπροστά σας ξεδιπλώνονται 10 χιλιόμετρα ακτής και μια χρυσή αμμοθάλασσα, η «Σαχάρα της Ιταλίας», που με τους αμμόλοφους και τις αποχρώσεις της μοιάζει με μαγική εικόνα κάτω από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος στον ορίζοντα.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
 • Στο Βιλατσίντρο, μια μικρή πόλη στην Κόστα Βέρντε, δοκιμάστε το ομώνυμο λικέρ από κίτρινο σαφράν της Σαρδηνίας.
 • Καταρράκτης Σα Σπέντουλα. Όταν ο ποιητής Γκαμπριέλε ντΆ Ανούντσιο επισκέφτηκε την πόλη, μαγεύτηκε από την ομορφιά του και εμπνεύστηκε ένα σονέτο. Για εσάς θα αποτελέσει ορμητήριο για περιπάτους σε μονοπάτια μες στη φύση, αλλά και για αναρρίχηση. Με το που πέφτει το βράδυ, ο φωτισμός κάνει το θέαμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.
 • μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση
   
  ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
  back top