ΑΡΧΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Τορτολί
Γραφική σαρδηνιακή ομορφιά
 
Το Τορτολί βρίσκεται στην καρδιά της Ολιάστρα, λίγο πιο δίπλα από το Άρμπαταξ, το μοναδικό λιμάνι της επαρχίας Νουόρο. Από μακριά αγναντεύουν το λιμάνι οι περίφημοι Κόκκινοι Βράχοι του, από πορφυρίτη.

Το Τορτολί προσελκύει τον επισκέπτη με τα πολυάριθμα ιστορικά και καλλιτεχνικά απομεινάρια και τη φυσική γραφική του ομορφιά. Από το 1995, στα πλαίσια του Υπαίθριου Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, βρίσκονται διάσπαρτα γλυπτά στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης, φέρνοντας έτσι την τέχνη…μια δρασκελιά πιο κοντά μας! Από την άλλη, υπάρχει κι η παράδοση: σύμφωνα με ένα θρύλο, από τον πύργο του Σαν Τζεμιλιάνο ένα κανόνι έριξε τρεις βολές και τρία μικρά ξωκλήσια χτίστηκαν σε κάθε μέρος: Σαν Τζεμιλιάνο, Σαν Λουσόριο και Σαν Σαλβατόρε.

Από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, ξεδιπλώνονται μπροστά σας η Μπασάουρα, η Τσέα και το Λίντο ντ’ Όρι, με ψιλή λευκή άμμο και διάφανα νερά. Με μια μικρή βόλτα με καΐκι μπορείτε να ανακαλύψετε κι άλλες κρυμμένες ομορφιές του κόλπου Οροσέι!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
 • Το Τορτολί είναι γνωστό για τα κρασιά του, όπως το κόκκινο Κανονάου, και την παραγωγή μποτάργκα, αποξηραμένου αυγοτάραχου από κέφαλο.
 • Το καλοκαίρι, μη χάσετε μια εκδρομή με το Τρενίνο Βέρντε, το μικρό γραφικό τρενάκι που ξεκινάει από το Άρμπαταξ και φτάνει στο Μάντας. Η διαδρομή του θα σας μαγέψει, ταξιδεύοντάς σας στη δυσπρόσιτη άγρια ομορφιά της ενδοχώρας. Αν δε θέλετε να επιστρέψετε αυθημερόν, μπορείτε να διανυκτερεύσετε σε κάποιο ορεινό χωριό.
 • μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση
   
  ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
  back top