ΑΡΧΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Σάσσαρι
Μια πανεπιστημιούπολη πλούσια σε ιστορία
 
Κάλιαρι και Σάσσαρι, οι δυο μεγαλύτερες πόλεις της Σαρδηνίας, σαν φρουροί του νησιού το φυλούν η καθεμιά σε βορρά και νότο. Στο βορρά, το Σάσσαρι αποτελεί μια δραστήρια πανεπιστημιούπολη με μεσαιωνικό σκαρί και σύγχρονο πρόσωπο.

Το Σάσσαρι ιδρύθηκε το Μεσαίωνα, όταν συνενώθηκαν ξεχωριστοί οικισμοί σε μια πεδιάδα που γλιστράει ως τη θάλασσα μέσα από ελαιώνες και εύφορες κοιλάδες.

Το ιστορικό κέντρο διατηρεί το μεσαιωνικό του χαρακτήρα στο πέρασμα των αιώνων: γύρω από αυτό αναπτύχθηκε το σύγχρονο κομμάτι της πόλης του Σάσσαρι. Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης βρίσκεται ο Καθεδρικός του Αγίου Νικολάου, συνδυάζοντας στοιχεία ρωμανικής αρχιτεκτονικής στο αψιδωτό κλίτος, απομεινάρι των Αραγωνέζων, ενώ η πρόσοψή του έχει στοιχεία μπαρόκ του 18ου αιώνα. Πάρτε μαζί σας λίγη από τη δροσιά της Φοντάνα ντελ Ροσέλο, του αναγεννησιακού σιντριβανιού με τα οκτώ λιοντάρια που έχουν καύχημα οι Σασσαρέζοι.

Τα περίχωρα του Σάσσαρι είναι γεμάτη πανέμορφες παραλίες και ενδιαφέρουσες περιοχές, όπως το μεσαιωνικό Καστελσάρντο, το Πόρτο Τόρρες, η αρχική ρωμαϊκή αποικία, και το καταλανικό Αλγκέρο.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
 • Την τρίτη Κυριακή του Μαΐου στην πόλη γίνεται η παραδοσιακή Καβαλκάτα Σάρντα. Η πόλη σφύζει από πολύχρωμες φορεσιές, άλογα, τραγούδια, χορούς και ακροβατικά νούμερα των καβαλάρηδων.
 • Παραμονή Δεκαπενταύγουστου γίνονται τα Καντηλέρια, μια παμπάλαια γιορτή που έχει τις ρίζες της από τη λατρεία της Αναλήψεως της Παναγίας των Πιζάνων του 13ου αιώνα.. Οι Σασσαρέζοι με φορεσιές των μεσαιωνικών εμπορικών συντεχνιών περιφέρουν στους δρόμους της πόλης 9 ξύλινες τεράστιες στήλες, τα Καντηλέρια, γεμάτα με πολύχρωμες κορδέλες και λουλούδια.
 • μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση
   
  ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
  back top