ΑΡΧΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Νουόρο
Ορεσίβια περηφάνια
 
Καλωσήρθατε στην «Αθήνα της Σαρδηνίας»! Το Νούορο κέρδισε αυτό το προσωνύμιο ως λίκνο των πιο διακεκριμένων Σαρδήνιων συγγραφέων, όπως της βραβευμένης με Νόμπελ Γκράτσια Ντελέντα.

Πρωτεύουσα της ορεινής επαρχίας Μπαρμπάτζια, στο οροπέδιο του Ορτομπένε αγναντεύει από ψηλά τις γύρω κοιλάδες και το ομώνυμο γρανιτένιο βουνό. Την κορυφή του Ορτομπένε φυλάει από το 1901 το άγαλμα του Λυτρωτή Ιησού με το σταυρό.

Η περιοχή απέκτησε σάρκα και οστά τους ρωμαϊκούς χρόνους, όταν αποτραβήχτηκαν πιο βόρεια οι διάσπαρτοι πληθυσμοί των πεδιάδων, συμβάλλοντας έτσι στο μύθο και την περηφάνια των ορεσίβιων κατοίκων: η Μπαρμπάτζια παρέμενε ανυπότακτη και απόρθητη σε κάθε εισβολέα! Αποκομμένη σε σχέση με την υπόλοιπη Σαρδηνία, διατήρησε σε σχεδόν άριστο βαθμό μέχρι σήμερα τις παραδόσεις και τα έθιμά της, ενώ πρόσφατα άρχισε να αναπτύσσεται τουριστικά.

Λίγο πιο μακριά από το Νουόρο, κρύβεται μες στο μεγαλείο της η χαράδρα Γκόλα Γκορούπου, που με τα απόκρημνά της βράχια έχει γοητεύσει τους πεζοπόρους που τη διασχίζουν και την έχουν ονομάσει «Γκραν Κάνιον της Ευρώπης»!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
 • Για μια ημερήσια απόδραση, ταξιδέψτε ως τη γειτονική Ολιένα με τις πολύχρωμες σκεπές της και δοκιμάστε το φημισμένο κόκκινο κρασί της.
 • Στο Νουόρο βρίσκεται το Μουσείο Γκράτσια Ντελέντα, στο οποίο εκτίθενται προσωπικά είδη της συγγραφέως, επιστολές, φωτογραφίες, καθώς και αντίγραφο του διπλώματος για το Νόμπελ Λογοτεχνίας.
 • Δοκιμάστε το παραδοσιακό τραγανιστό ψωμί σε λεπτές πίτες, το Πάνε Καρασάου.
 • μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση
   
  ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
  back top