ΑΡΧΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Μπόζα
Πολύχρωμη και αυθεντική
 
Η Μπόζα, η μοναδική παραποτάμια πόλη σε ολόκληρη τη Σαρδηνία, σας καλεί με τη γοητεία της από την κοιλάδα του ποταμού Τέμο κι είναι σίγουρο πως θα σας κερδίσει με τη γαλήνη και την άνεσή της.

Η Μπόζα έχει καταφέρει, παρά το πέρασμα των χρόνων, να διατηρήσει αναλλοίωτη την αυθεντικότητά της, που τη συνδέει με την Παλιά Πόλη του γειτονικού Αλγκέρο. Ο δρόμος σας ταξιδεύει παράλληλα με τις ακτές από το νησάκι Ίζολα Ρόσα πάνω από μια πέτρινη γέφυρα και έναν παραδοσιακό Αραγωνέζικο Πύργο. Το τοπίο είναι εντυπωσιακό, ενώ οι αμμώδεις παραλίες σάς περιμένουν κρυμμένες να δροσιστείτε στα νερά τους. Η οργανωμένη παραλία της Μπόζα Μαρίνα σας περιμένει να διασκεδάσετε με θαλάσσιες δραστηριότητες στα πεντακάθαρα νερά της, από τα καλύτερα σε όλη τη χώρα.

Η πόλη κρύβεται πίσω από τα επιβλητικά της προπύργια. Ένα δίχτυ από χαλκόστρωτα δρομάκια ξεδιπλώνεται προς στο ιστορικό κέντρο, όπου θα νιώσετε ότι ταξιδεύετε πίσω στο χρόνο ανάμεσα στις μεσαιωνικές κατοικίες της Σα Κόστα με τα έντονα χρώματα. Σα θέλετε να ξαποστάσετε, όσο φυσάει ένα δροσερό μαϊστράλι, βρείτε τη σκιά ενός φοίνικα δίπλα στο ποτάμι: από την άλλη πλευρά διακρίνονται τα παλιά βυρσοδεψεία της πόλης, ιστορικό μνημείο της χώρας.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
 • Κάστρο Σεραβάλε. Χτίστηκε από την οικογένεια Μαλασπίνα το 12ο αιώνα και από το λόφο ψηλά φαντάζει σαν…φρουρός της πόλης και ολόκληρης της κοιλάδας.
 • Το Δεκαπενταύγουστο, στήνεται από τους κατοίκους ένα πανηγύρι στους δρόμους της πόλης και το άγαλμά της Παναγίας περιφέρεται σε τραγούδια σε λιτανεία από καΐκια στο ποτάμι.
 • Παραδοσιακό καρναβάλι της Μπόζα το Φεβρουάριο, από τα πιο χαρακτηριστικά της Σαρδηνίας.
 • Στα τοπικά εστιατόρια θα δοκιμάσετε κυρίως θαλασσινά με συνοδεία τοπικό κρασί Μαλβάζια.
 • μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση
   
  ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
  back top