ΑΡΧΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Ιγκλέσιας
Εκ...μεταλλευτείτε την!
 
Η Ιγκλέσιας είναι παλαιότατο κέντρο μεταλλευτικής δραστηριότητας, που πάει τόσο πίσω στο χρόνο όσο και…η ίδρυση της ίδιας της πόλης! Γνωστή στους Καρχηδόνιους κι αργότερα στους Ρωμαίους ως Metalla, αναβίωσε κατά την κατοχή των Πιζάνων το 13ο αιώνα και έφτασε πάλι σε ακμή κατά το 19ο αιώνα. Παρήκμασε εμπορικά τη δεκαετία του ’70, ωστόσο συνεχίζει να παραμένει μια ζωντανή και ελκυστική πόλη, με ένα ιστορικό κέντρο σχεδόν αναλλοίωτο από το πέρασμα των χρόνων.

Όπως και το Αλγκέρο έχει έντονη την καταλανική του παράδοση, έτσι και στην Ιγκλέσιας παραμένει διάχυτη η παλιά αύρα των Ισπανών κατακτητών στα κτίρια και στην ιδιοσυγκρασία της πόλης και των κατοίκων της. Ο νους σας μάλιστα ταξιδεύει για λίγο νοερά στη Σεβίλλη, όταν κατά τη Μεγάλη Βδομάδα και το Πάσχα βρεθείτε παρόντες στην εντυπωσιακή λιτανεία της πόλης, που συνοδεύεται από τυμπανοκρουσίες.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
 • Για τους λάτρεις της αναρρίχησης, μια ανάσα από την Ιγκλέσιας είναι η περιοχή Ντομουσνόβας, γεμάτη ασβεστόλιθους, βράχια και σπηλιές για τον καθένα. Είτε είστε λάτρεις της δραστηριότητας είτε θέλετε να δοκιμάσετε για πρώτη φορά, η ποικιλία του τοπίου θα σας κερδίσει στο έπακρο: υπάρχουν 440 διαδρομές για αρχάριους και πεπειραμένους!
 • Αν σας φέρει ο δρόμος σας μέχρι την Ιγκλέσιας και τη Ντομουσνόβας, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μεγαλειώδες Σπήλαιο Σαν Τζιοβάνι. Μέχρι το 2000, μπορούσε να το διασχίσει κανείς και με όχημα!
 • Αν ταξιδέψετε κατά τον Αύγουστο και τύχει να περάσετε από την Ιγκλέσιας, θα ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο στο Ετήσιο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ της, με παραδοσιακές ενδυμασίες, δρώμενα και διαγωνισμό τοξοβολίας.
 • μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση
   
  ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
  back top