ΑΡΧΗ  ΣΑΡΔΗΝΙΑ  ΔΙΑΜΟΝΗ  ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ  ΕΚΔΡΟΜΕΣ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Αρτσακένα
Ταξίδι στην ιστορία
 
Στη βορειοανατολική πλευρά της Σαρδηνίας, στην καρδιά της Κόστα Σμεράλντα, στην οποία οφείλει και τη ραγδαία ανάπτυξή της, βρίσκεται η Αρτσακένα, ένα απλό σαρδηνιακό χωριό που προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο με τα ιστορικά και αρχαιολογικά του θέλγητρα στη γύρω περιοχή.

Διάσπαρτα βρίσκονται αρχαία Νουράγκι, καθώς και οι λεγόμενοι Τάφοι των Γιγάντων, μεγαλιθικά μνημεία, ακόμα και ο…Βράχος Μανιτάρι! Αν παραξενεύεστε και μόνο στο άκουσμα, είναι ένας αλλόκοτος γρανιτένιος βράχος λίγο έξω από την πόλη. Η μορφή του αφέθηκε στο έλεος των ανέμων και της αστείρευτης δημιουργικότητας της φύσης.

Εξάλλου, η φύση σας περιμένει να την απολαύσετε με κάθε μέσο: από την πόλη προσφέρονται εκδρομές με καΐκι, βόλτες ιππασίας, ακόμη και θαλάσσια σπορ στις κοντινές μαγευτικές παραλίες: ιστιοπλοΐα, γουιντσέρφινγκ, καταδύσεις στα κρυστάλλινα νερά της Σμαραγδένιας Ακτής.

Αν πιστεύετε ότι η Αρτσακένα, σαν μικρή πόλη, δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα για τη βραδινή σας έξοδο, μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε δίπλα στην Κόστα Σμεράλντα, οπότε η νυχτερινή σας διασκέδαση είναι εξασφαλισμένη: επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από κλαμπ, μπαρ και εστιατόρια.
μεγέθυνση φωτογραφίας μεγέθυνση
 
ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
back top