ΑΡΧΗ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Διαβάστε προσεκτικά τους Γενικούς Όρους Συμμετοχής
στα οργανωμένα ταξίδια του NUOVA TRAVEL, που συμφωνούν με την Κοινοτική Οδηγία 90/314. Η καθ' οιονδήποτε τρόπο δήλωση συμμετοχής σας σε οργανωμένη εκδρομή σημαίνει την ταυτόχρονη αποδοχή των κατωτέρω Γενικών Όρων Συμμετοχής.
Sardinia Tours
Operated by NUOVA TRAVEL
Αγ. Κωνσταντίνου 13
185 32 Πειραιάς
Τηλ. 210 4220315
Fax 210 4220314
Αρ. Ειδικού Σήματος ΕΟΤ: ΜΗΤΕ.0207Ε61000103500
e-mail: contact@sardiniatours.gr
 
Η ΣΑΡΔΗΝΙΑ
 Γενικές πληροφορίες
 
 • Πληθυσμός: 1,65 εκατομμύρια κάτοικοι
 • Έκταση: 24.090 τετραγωνικά χιλιόμετρα
 • ΑΕΠ Ιταλίας: 1,4 τρις ευρώ
 • Κατά Κεφαλήν ΑΕΠ Σαρδηνίας: 18.570 ευρώ
 • Πληθωρισμός: 4,75%
 • Ανεργία: 11,8%
 • Πληθυσμιακή πυκνότητα: 68 κατ./τετρ. χλμ.

  Η Σαρδηνία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου μετά την Σικελία. Βρίσκεται νοτιοδυτικά της Ιταλίας, κάτω από την Κορσική, που αντίστοιχα ανήκει στη Γαλλία. Η απομόνωση της από την Ηπειρωτική Ευρώπη μπορεί να την αδίκησε, κρατώντας τη μακριά από την κεντρική ευρωπαϊκή ιστορική σκηνή, στο παρασκήνιο όμως...κατάφερε να διατηρήσει τη μοναδικότητά της και το φρόνημα των ντόπιων να παραμείνει ακμαιότατο! Ωθημένοι από τις συνεχείς κατακτήσεις της από πάμπολλους λαούς στο πέρασμα των αιώνων, οι κάτοικοι αποτραβήχτηκαν στην ενδοχώρα και ασχολήθηκαν με τη γεωργία και την κτηνοτροφία, απαρνούμενοι "κλασικές" νησιωτικές ασχολίες, όπως το ψάρεμα και η ναυτιλία.

  Το θετικό αποτέλεσμα των εισβολών αυτών ήταν η συνεισφορά όλων των διαφορετικών πολιτισμών στην δημιουργία του πολιτιστικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος. Απομεινάρια προϊστορικών κτισμάτων και φρούρια από τους αρχαιότερους κατοίκους, αρχαίοι τάφοι λαξευμένοι στους βράχους, Ρωμανικές εκκλησίες σαν της Πίζας, παράλληλα και με τα εισαγόμενα πολιτιστικά στοιχεία, με την περαιτέρω επεξεργασία τους από τους ντόπιους αποκτούσαν έναν αναγνωρίσιμο σαρδηνιακό χαρακτήρα.

  Στα 1848, αυτό το ατίθασο νησί προσαρτήθηκε στο νεοπαγές έθνος της Ιταλίας, ενώ ο 20ός αιώνας έφερε μαζί του τις προοπτικές της βιομηχανοποίησης και της ευμάρειας, καθώς και την απαρχή της τουριστικής βιομηχανίας.

  Είναι γεγονός ότι η Σαρδηνία έχει γίνει διάσημη για τις πανέμορφες παραλίες και τις γαλάζιες ακτές της! Ωστόσο είναι μόνο η μισή εικόνα του νησιού. Η ακτογραμμή είναι βέβαια όμορφη, αν εξαιρέσουμε κάποια χιλιόμετρα που έχουν υποβαθμιστεί από την άναρχη δόμηση, όμως η καταπληκτικά όμορφη και πραγματική Σαρδηνία, με την άγρια φύση, τις γρανιτένιες σκούρες κορυφές και τα ατέλειωτα δάση, είναι στο εσωτερικό του νησιού και απαιτεί την επίσκεψη μας. Τα συνεχώς εναλλασσόμενα τοπία με τις καταπράσινες και εύφορες κοιλάδες, γρανιτένια βράχια και πανοραμικά οριζόντια και κάθετα τοπία, δημιουργούν απίστευτης ομορφιάς εικόνες για τον επισκέπτη.
 •  
  ΜΗΝ ΑΜΕΛΗΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.
  back top